YTPlayer [Fork]

Rating: 
4.625
Your rating: None Average: 4.6 (8 votes)

This is a fork of YTPlayer.

Help to translate YTPlayer to your language!

Application versions: 
AttachmentSizeDate
harbour-ytplayer-0.5.5-1.armv7hl.rpm3.48 MB27/05/2017 - 22:29
harbour-ytplayer-0.5.5-1.i486.rpm3.49 MB27/05/2017 - 22:29
harbour-ytplayer-0.5.6-2.armv7hl.rpm3.49 MB24/06/2017 - 22:24
harbour-ytplayer-0.5.6-2.i486.rpm3.51 MB24/06/2017 - 22:24
harbour-ytplayer-0.5.6-3.armv7hl.rpm3.55 MB29/08/2017 - 21:14
harbour-ytplayer-0.5.6-3.i486.rpm3.56 MB29/08/2017 - 21:14
harbour-ytplayer-0.5.6-4.armv7hl.rpm3.56 MB13/09/2017 - 00:27
harbour-ytplayer-0.5.6-4.i486.rpm3.57 MB13/09/2017 - 00:27
harbour-ytplayer-0.5.6-5.armv7hl.rpm3.56 MB15/09/2017 - 00:14
harbour-ytplayer-0.5.6-5.i486.rpm3.57 MB15/09/2017 - 00:14
Changelog: 

0.5.6-5 (Unofficial release):

  • Update Greek translation

0.5.6-4 (Unofficial release):

  • Add Greek (partial finished)
  • Add Turkish (partial finished)
  • Update other translations
  • Update youtube-dl to 2017.09.11

0.5.6-3 (Unofficial release):

  • Enable Suomi translation
  • Update youtube-dl to 2017.08.27.1

0.5.6-2 (Unofficial release):

  • Revert youtube-dl extractors

0.5.6-1 (Unofficial release):

  • Update youtube-dl to 2017.06.23
  • Add Finnish translation from the Transifex
  • Fix subscribe/unsibscribe button
  • Disable youtube-dl extractors other than youtube to reduce package file size

0.5.5-1 (Unofficial release):

  • Update youtube-dl to 2017.05.26
  • Open Youtube links from the video overview page with the application

0.5.4-6 (Unofficial release):

0.5.4-5 (Unofficial release):

  • Update YouTubeDL to 2017.04.14
  • Build with the latest SDK version

0.5.4-2 (Unofficial release):

  • Update YouTubeDL to 2016.05.10

0.5.4:

  • Update YouTubeDL to 2015.12.09

0.5.3:

  • Update YoutubeDL to version 2015.11.15
  • Add Polish translation

Comments

paolomi's picture

it works! :) many thanks! :)

actrons's picture

I am running Sailfish 2 on a OnePlus One.
The view keeps swiping back when I tap a video after about one second.
It literally makes it impossible to use. I tried every version.

pixl's picture

Yeah, same here. I think it's a dependency issue from the output:

[nemo@Sailfish ~]$ harbour-ytplayer 
[D] unknown:0 - Using Wayland-EGL
[D] unknown:0 - Application database path:  "/home/nemo/.local/share/harbour-ytplayer/harbour-ytplayer/YTPlayer.sqlite"
[D] unknown:0 - Initializing settings
[D] unknown:0 - System locale is: "C"
[D] unknown:0 - Network confg active: "yankees"
[D] unknown:0 - Active config changed, opening new network session
[D] unknown:0 - Network session opened
[W] unknown:0 - Defaulting to webview scaling factor of 1.0
[W] unknown:0 - No default allowed orientations defined. Check your device configuration!
[D] unknown:0 - Auto resume downloads on startup: true
[D] unknown:0 - Modem Path:  "/ril_0"
[D] unknown:0 - Mobile Country Code:  310
[D] unknown:0 - Country code:  "US"
[D] unknown:0 - API request disk cache location:  "/home/nemo/.cache/harbour-ytplayer/harbour-ytplayer/APIRequestCache"
[D] unknown:0 - API request disk cache size:  3 MB
[D] unknown:0 - YouTube request method:  "list" , resource:  "channels" , params:  QMap(("mine", QVariant(bool, true))("part", QVariant(QString, "id,snippet")))
[D] unknown:0 - YouTube request method:  "list" , resource:  "videos" , params:  QMap(("chart", QVariant(QString, "mostPopular"))("maxResults", QVariant(int, 12))("part", QVariant(QString, "snippet")))
[D] unknown:0 - No filter specified
[D] unknown:0 - QML/Image network disk cache location:  "/home/nemo/.cache/harbour-ytplayer/harbour-ytplayer/ImageCache"
[D] unknown:0 - QML/Image network disk cache size:  10 MB
[D] unknown:0 - Network confg active: "yankees"
[D] unknown:0 - youtube-dl works, current version: "2017.06.23"
[D] unknown:0 - [INFO]  Account page activated, state: SUBSCRIPTION_CHANNELS
[D] unknown:0 - YouTube request method:  "list" , resource:  "subscriptions" , params:  QMap(("mine", QVariant(bool, true))("order", QVariant(QString, "alphabetical"))("part", QVariant(QString, "id,snippet")))
[D] unknown:0 - No filter specified
[D] unknown:0 - [DEBUG] Selected item is a channel, opening channel browser 
[D] unknown:0 - [INFO]  YouTube account integration enabled, checking channel subscription status
[D] unknown:0 - YouTube request method:  "list" , resource:  "subscriptions" , params:  QMap(("forChannelId", QVariant(QString, "UCTH6s1SMIQicvyd8OLBYMtQ"))("mine", QVariant(bool, true))("part", QVariant(QString, "snippet")))
[D] unknown:0 - [INFO]  Channel browser page created for: UCTH6s1SMIQicvyd8OLBYMtQ
[D] unknown:0 - YouTube request method:  "list" , resource:  "channels" , params:  QMap(("id", QVariant(QString, "UCTH6s1SMIQicvyd8OLBYMtQ"))("part", QVariant(QString, "snippet,statistics,contentDetails,brandingSettings")))
[D] unknown:0 - [INFO]  Channel UCTH6s1SMIQicvyd8OLBYMtQ is subscribed by the user
[D] unknown:0 - YouTube request method:  "list" , resource:  "playlistItems" , params:  QMap(("part", QVariant(QString, "snippet"))("playlistId", QVariant(QString, "UUTH6s1SMIQicvyd8OLBYMtQ")))
[D] unknown:0 - No filter specified
[D] unknown:0 - [INFO]  Changing cover to: ChannelBrowser.qml
[D] unknown:0 - [DEBUG] User channel: false
[D] unknown:0 - [DEBUG] Selected item is a video, opening video overview page
[D] unknown:0 - [DEBUG] Video overview page for video ID: wYUY3Cb7-ks created
[D] unknown:0 - YouTube request method:  "list" , resource:  "videos" , params:  QMap(("id", QVariant(QString, "wYUY3Cb7-ks"))("part", QVariant(QString, "snippet,contentDetails,statistics")))
[D] unknown:0 - YouTube request method:  "list" , resource:  "videos/getRating" , params:  QMap(("id", QVariant(QString, "wYUY3Cb7-ks")))
[D] unknown:0 - [INFO]  Changing cover to: VideoOverview.qml
[D] unknown:0 - [INFO]  Video wYUY3Cb7-ks rating status: none
[D] unknown:0 - [DEBUG] Video player page created
[D] unknown:0 - YouTube request method:  "list" , resource:  "video/url" , params:  QMap(("video_id", QVariant(QString, "wYUY3Cb7-ks")))
[D] unknown:0 - [INFO]  Direct video streams found
[D] unknown:0 - [DEBUG] Available video stream qualities: 360p,720p
[D] unknown:0 - [DEBUG] Media player status changed: 2
[D] unknown:0 - [DEBUG] Media player status changed: 8
[C] unknown:0 - [ERROR] Invalid media!
[C] unknown:0 - [ERROR] Could not initialize supporting library.
[W] unknown:0 - Error: "Could not initialize supporting library."
[D] unknown:0 - [INFO]  Changing cover to: ChannelBrowser.qml
[D] unknown:0 - [DEBUG] User channel: false

 

tvicol's picture

Could you please add option to save mp4 files to sd card ?

osetr's picture

It is better to ask about this on the YTPlayer repo page: https://github.com/tworaz/sailfish-ytplayer/issues.

tvicol's picture

It is my impresion that playing speed is to fast ?

coderus's picture

Upload also i486 build please.

osetr's picture

Done!

olpe's picture

I can't see any i486 build here

osetr's picture

Yes, I haven't saved after uploading, my fault. I will fix it later this day.

coderus's picture

Please check, you did something wrong :)

paulisuomu's picture

thank you 5/5

osetr's picture

If you have troubles with playing videos after updating from the harbour version try to relogin to your Youtube account from the application.

dglent's picture

Thanks !

Pages