Julkiset

Rating: 
5
Your rating: None Average: 5 (2 votes)

Application for checking public transportation in Finland. This is the first version and still under heavy development. So consider this as Beta 0.3

Hopefully this helps you when using public transportation in Finland!

UI is only in Finnish at the moment

More to come when I get more freetime

__________________________

Uutta tässä versiossa on hyppää kyytiin mahdollisuus, jolloin coverissa alkaa rullata ajastin, mikä kertoo paljonko aikaa on jäljellä bussin lähtöön. Tähän pääset painamalla kyseistä aikataulua kauemmin eli ns. long-press. Sen jälkeen vain hyväksyt sen liuttamalla. 

Lisäksi nyt voit hyppiä pysäkkien kohdalla nopeasti alkuun ja loppuun.

Sain yhdeltä käyttäjältä jo runsasti palautetta ja niiden ehdotusten perusteella on tulossa paljon uutta. Sadan latauksen rajakin ylittyy ja kun niistä vain noin puolet on omiani niin on tätä jokusen verran sentään ladattu :D

 

Changelog:

v. 0.3

+ cover now in use :)

+ Pressing long on a timetable item gives opportunity to jump in. This means that a timer starts rolling in cover and you can see when your bus leaves.

+ Stops page now has quick jump option to the beginning/end of the list

v. 0.2-1

+ Name fix. So no more harbour-Julkiset -> only Julkiset

+ Checking that you can't press search button twice. So no more crashing here.

v. 0.2-0

+ new release

 

Screenshots: 
Application versions: 
AttachmentSizeDate
File harbour-julkiset-0.3-1.armv7hl.rpm49.99 KB21/02/2014 - 02:14

Comments

Samudraga's picture

Olen käyttänyt sovellusta alusta asti ja se on toiminut hyvin, mutta joulun alla se yllättäen lakkasi toimimasta. Kun tekee haun, sovellus muuttuu pieneksi kanneksi, jossa teksti: Hyppää kyytiin. Näpäyttämällä sen saa taas koko näytön tilaan, mutta takaisin aloitusnäkymään eikä haetun yhteyden tietoihin. Sama juttu riippumatta siitä hakeeko tallennetuista suosikeista vai tekeekö uuden haun. Puhelimen buuttaaminen ja sovelluksen uudelleen asentaminen ei ole auttanut. Poistin sovelluksen Open Reposin kautta, mutta uudelleen asennuksen jälkeen olivat vanhat suosikit kuitenkin tallella, joten se ei ollut poistunut täydellisesti.

tuhame's picture

Ok. Jos saan noi datat jotenkin fiksusti luettua niin lisäilen nuokin sitten tähän.

vasvras's picture

Onhan junat/VR ja Onnibus ainakin.

tuhame's picture

Jep. Onks niit ees muita Suomes, kun matkahuollon busseja? Tietty paikallisliikenne on erikseen. Mut jos on niin ilmoile mitä, niin lisäillää ehdottomasti.

vasvras's picture

Tää siis hakee pelkästään matkahuollon busseja?

tuhame's picture

Mikäli jollekin muuten tulee killeri idea siitä, että mitä tuossa Sailfishin coverissa kannattaisi käyttää niin kertokaa ihmeessä. Hiukan jäi vaiheeseen, kun en vaan viitsi täyttää sitä turhalla infolla.

16 latausta jo ekaan tuntiin. Täähän on nopeempaa ku Windows Phonen puolel :)