Hud

Rating: 
3
Your rating: None Average: 3 (2 votes)

Very simple and lightweight head up display (hud) that keeps display on. This version are for Beta testing to fix the problem the harbour version has.

Previous and next versions (beta) available.

Please use version 0.13.3 for Sony Xperia 10 II (different build proces)and 0.12.1 for other devices.

In case of issues, pls report with version number (preferable with logs) or start using terminal (and report messages).

Keywords:

Application versions: 
AttachmentSizeDate
File harbour-hud-0.13-4.aarch64.rpm98.24 KB18/02/2022 - 22:31
File harbour-hud-0.12-1.aarch64.rpm98.34 KB26/01/2022 - 00:58
File harbour-hud-0.12-1.armv7hl.rpm98.09 KB26/01/2022 - 00:58
File harbour-hud-0.10-1.armv7hl.rpm98.52 KB25/01/2022 - 23:52
File harbour-hud-0.10-1.aarch64.rpm98.55 KB25/01/2022 - 23:52
Changelog: 

(none)

Comments

rob_k's picture

Strange, only 0.10 works for me on X10ii. All other versions crash after some time off spinning.

Markkyboy's picture

I reconstructed this app in SDK, it still will not start. I commented out  Settings in the harbour-hud.qml file, this allowed the app to load.

After uncommenting Settings in the harbour-hud.qml file, the app then crashes when the screen is touched.

I wonder if you were to clean your device free of your app then install it again, you may get the problems I'm experiencing, seeing as SDK is exhibiting exactly the same errors.

rgrnetalk's picture

no, I even installed the app on a freshly installed xperia x, but the app just starts up, with all functionality workung...

Markkyboy's picture

Still cannot start the app, same as before, cover with spinner for about 5 secs then crashes silently.

Markkyboy's picture

Does not start on Xperia 10ii (4.3)

Cover shows, waiting spinner spins for about 5 seconds, app crashes.

Started with terminal, 4 errors from the same module of '/usr/lib64/qt5/qml/Sailfish/Silica/DialogHeader'

Cannot read property 'backIndicatorDown' [ lines 169 and 164 ]

Cannot read property 'forwardIndicatorDown' [ lines 224 and 219 ]

rgrnetalk's picture

Thanks for the info. I have the same messages, but still starts up normally. I'm stll trying to find the cause but I can't reproduce...

broncheoli's picture

Just a little note. I think it should be km/h not kmh, to be correct. Nice App!

rgrnetalk's picture

true, and it used to be km/h ... :-)